Hospitality
starts
here

Barista service of coffee experience

Een barista inhuren voor uw evenement? Bij Barista Company bent u aan het juiste adres.

Onze barista’s zijn meesters in koffie. Ze hebben verstand van zaken en bereiden koffie en thee op het hoogste niveau. Ze maken elke dag de meest aantrekkelijke en smakelijke koffiecreaties, maar doen zo veel meer dan dat: ze verzorgen een totaalervaring.

Onze barista’s zijn gastvrij en ontvangen gasten met een glimlach. Als bartender en sommelier adviseren ze gasten met verstand van smaak en kwaliteit. Ze zijn ervaren en bedreven in hun vak en weten precies wat gasten nodig hebben en handelen proactief. Ze zijn het aanspreekpunt op een beurs en het gezicht van Barista Company. Wij zijn enorm trots op onze barista’s.

 

Meer informatie over onze barista’s

Verhuur Koffiemachines

Barista Company is specialist in de verhuur van professionele koffiemachines.

Bij de huur van een koffiemachine is geen barista’s op locatie aanwezig, maar zijn we wel nauwlettend betrokken om de allerhoogste kwaliteit te waarborgen. Daarom maken wij onszelf altijd verantwoordelijk voor het installeren van de machines. Ook zorgen we voor het tijdig herbevoorraden van koffie en thee en andere toebehoren als deksels, roerhoutjes, draag trays, melk, suiker en suikervervangers.

Treed er ondanks onze installatie toch een storing op in de machine? Wij zijn tijdens de huurperiode ten alle tijden bereikbaar om mogelijke problemen op te lossen. Zo zorgen we voor een feilloze koffie-ervaring tijdens de gehele duur van uw evenement.

Aanvullende diensten

Naast het verhuren van onze onze barvista’s en koffiemachines leveren wij ook thee en smoothies.

Tea service

Steeds vaker laat men het klassieke theezakje links liggen en kiest men voor bijzondere en uiteenlopende smaken. Met de luxe Tea Experience voorzien we onze theebars van hoogwaardige en bovenal natuurlijke thee.

Smoothie service

Onze smoothies en slow-juices zijn verser dan vers en voller dan vol van smaak. Doordat we enkel vers fruit van de hoogste kwaliteit gebruiken, is suiker toevoegen compleet overbodig.

Onze Trucks & Bars

Barista Company verzorgt de beste koffie, thee en smoothies voor elk evenement.

Barista Company beschikt over meer dan 35 verschillende counters, bakfietsen en trucks. Van strak en zakelijk tot stoer en vintage. De meeste units kunnen ook nog eens worden voorzien van een unieke signing set, in jouw opmaak!
Neem snel een kijkje in het overzicht:
Bekijk onze bars & trucks

Barista

Parttime

Hier komt een korte omschrijving te staan over deze persoon.
Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn of een persoonlijke omschrijving.

Barista

Parttime

Hier komt een korte omschrijving te staan over deze persoon.
Dit kan bijvoorbeeld een quote zijn of een persoonlijke omschrijving.

Kom jij ons barista team versterken?

Barista Company is altijd op zoek naar aanstormend talent. Sluit jij je
binnenkort aan bij het Barista Company team?


Als je gepassioneerd bent over koffie en klantenservice, dan is Barista Company de perfecte plek om je carrière te beginnen of voort te zetten. Ons bedrijf staat bekend om de hoogwaardige koffie en uitstekende service die we bieden, en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Wie wij zijn

Barista Company verzorgt de beste koffie, thee en smoothies voor elk evenement.

Sinds 2006 zet Barista Company zich in voor de hoogste kwaliteit en de allerbeste service. Onze gastvrije barista’s zijn getraind volgens de richtlijnen van de Specialty Coffee Association en onvermoeid enthousiast. Vol passie en liefde serveren zij elke dag de lekkerste koffie, thee, smoothies en sappen.

Met trots kunnen wij ons één van de grootste hospitality specialisten in Nederland noemen. Grote evenementen voor duizenden bezoekers of meerdere locaties tegelijkertijd grijpen wij graag met beiden handen aan.

 

Meer informatie

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede
kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

 

Offerte aanvragen
Chat with us