Smoothies & Juices

Naast een bar voor koffie of thee bieden wij de mogelijkheid om ook een smoothie bar te huren voor op jouw evenement of beurs. 

Onze smoothies en slow-juices worden ter plaatse gemaakt door een professionele bartender die uitsluitend gebruikmaakt van verse ingrediënten wat zorgt voor de ultieme smoothie catering. De pure en dorstlessende smaken van de fruitsappen zijn niet alleen hartstikke gezond, maar ook heel erg lekker en verfrissend. Met de Smoothie & Juice bar op jouw evenement laten gasten de frisdrank gegarandeerd links liggen.

Onze professionele bartenders kunnen met de smoothiebar al jouw gasten direct van een verse smoothie of sapje voorzien. Laat ons samen met jou bepalen wat de gewenste capaciteit is en wat jouw wensen zijn bij het huren van een smoothie bar. Het is zelfs mogelijk om een smoothie fiets te huren! 

Een smoothiebar of smoothie fiets kan ook gecombineerd worden met een van onze andere diensten zoals onze baristaservice of  tea experience. Zo kunnen wij jouw gasten van alles voorzien waar zij trek in hebben. 

 

Offerte aanvragen
Verschillende smoothies en juices

Eigenschappen

Onze smoothie & juice barren zijn inzetbaar op elk gewenste locatie. ook de presentatie is volledig aan te passen aan jouw wensen. Van compacte counter tot antieke bakfiets of zelfs een oldtimer bus, alles kan.
Drukte is geen probleem voor onze bartenders: met gemak maken zij meer dan 100 verse smoothies & juices per uur per bartender.
Twee smoothies

Veel gestelde vragen

Is jullie capaciteit wel hoog genoeg als ik honderden gasten tegelijk van een smoothie wil voorzien, of in ieder geval in een korte tijd?

Verse smoothies & juices lenen zich heel goed voor dit soort situaties. Onze bartenders kunnen desgewenst namelijk al heel voor vooruit werken en presenteren in bakken met crushed ijs, nog voor de gasten arriveren.

Bevatten alle smoothies zuivel?

Nee, wij zorgen ervoor dat er altijd een uitgebreid menu beschikbaar is zodat er voor iedereen de gewenste smaak en samenstelling voorhanden is (denk aan vegan, koemelk intolerantie etc).

Kan ik ter plaatse nog extra smoothies bestellen als het drukker is dan verwacht?

Meestal kunnen we zeker zo’n 10% extra maken bovenop de begroting.

VRAGEN?

Wij bij Barista Company willen je graag te woord staan om vragen te beantwoorden!

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Offerte aanvragen +31 (0)294 – 23 08 08

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op! Een offerte ontvang je binnen twee werkdagen.

Zie ook onze andere aanvullende diensten!

Chat with us