ZAKELIJKE COUNTERS

Barista Company beschikt over een breed assortiment aan zakelijke counters. Deze zijn uitermate geschikt voor evenementen waarbij het belangrijk is dat de koffiebar gemakkelijk integreert in de omgeving.

Zo hebben wij diverse counters waar een LED screen is ingebouwd. Op dit scherm kan jouw logo afgebeeld worden of speel je zelfs een filmpje of presentatie af. De counters zijn gemaakt van verschillende materialen waardoor er voor elk evenement en elk thema wel een geschikte koffiebar is.

 

Gecertificeerde SCA barista’s

Ervaring op grote evenementen

Duurzame leverancier

koffiecounter

Eigenschappen

Barista Company heeft compacte counters die gemaakt zijn van verschillende materialen: strak wit, hout, zwart, baksteen of zelfs Portugees keramiek.
De kleinste oplossing is 100cm breed en 60cm diep. Voor elk gewenste locatie is er een juiste mobiele koffiebar beschikbaar!
Wij beschikken over demontabele counters zodat wij ook bij een zeer beperkte toegang (bijvoorbeeld een smalle deur of een kleine lift) altijd een complete koffiebeleving kunnen verzorgen.
koffiecounter

Veel gestelde vragen

Ik heb een strakke witte beursstand die niet al te groot is, hebben jullie daar een passende mobiele koffiebar voor?

Zeker! Wij beschikken over meerdere strakke witte counters die tevens zijn voorzien van een ingebouwd tv-scherm. Hierop kun je een logo of bedrijfspresentatie afspelen. Deze counters integreren dus zeer gemakkelijk in jouw beursstand.

Ik organiseer een bijeenkomst op kantoor, de locatie is echter alleen met een kleine lift bereikbaar, hebben jullie daar oplossingen voor?

Wij hebben een juiste oplossing voor elk gewenste locatie. We nemen met jou de afmetingen door van de toegang en voorzien je dan van de opties die daarbij passen.

Kan ik elk bestand afspelen op de tv’s die ingebouwd zijn in jullie counters?

Het is in ieder geval mogelijk om JPG en MP4 bestanden af te spelen. Als je een eigen laptop meeneemt dan sluiten wij die aan middels de bijgeleverde HDMI kabel. De tv functioneert dan als tweede scherm zodat je alles kunt afspelen wat je wil.

Vragen?

Wij bij Barista Company willen je graag te woord staan om vragen te beantwoorden!

Als je ooit vragen hebt over onze producten, diensten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem contact op +31 (0)294 – 23 08 08

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en we zullen op werkdagen binnen 1 uur contact met je opnemen!

Zie ook onze andere bars!

Chat with us