Over Barista Company

Barista Company streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiebeleving, theebeleving en smoothiebeleving.

Elke dag zijn al onze collega’s met heel veel plezier bezig dit waar te maken. We zijn dan ook binnen korte tijd gegroeid met als gevolg dat we de grootste en meest bijzondere evenementen mogen voorzien van koffie, thee of smoothies. Door kwaliteit te leveren op het gebied van heerlijke koffie, mooie machines, unieke en ludieke koffiebarren en geweldige service overtreffen we onszelf iedere keer weer. Want als wij zelf niet de beste zijn, hoe kunnen wij jou dan de allerbeste service bieden?

Onze senior barista’s zijn allemaal SCA gecertificeerd tot intermediate niveau. Zij hebben jarenlange ervaring voor wij hen alleen op een evenement plaatsen. Ook werken wij met junior barista’s die wij in ons eigen opleidingsinstituut opleiden tot gastvrije koffieprofessionals.

 

Neem contact op

Onze historie

De oprichters van Barista Company, Moniek Smit en Wassili Magendans, hebben ooit aan de start gestaan van de koffiebeleving op evenementen in Nederland.

Samen zijn zij in 2003 begonnen bij Mobiccino in Den Haag. Mobiccino was het eerste Nederlandse bedrijf op het gebied van barista’s op locatie. In 2005 besloten zij samen een eigen bedrijf op te richten in koffiebeleving op locatie en koffietraining. Dat werd Barista Company. In januari 2013 nam Christian het stokje over van Moniek Smit om samen met Wassili verder te bouwen aan het succes van de Barista Company.

Eind 2017 heeft Barista Company Mobiccino overgenomen met als doel een nog bredere dienstverlening en een hogere capaciteit voor onze opdrachtgevers te garanderen.

Het team

Samen met een team van top collega’s kunnen we dit allemaal mogelijk maken.

Sebastian Maly

Logistiek

Gerard Meppelink

Teamcaptain logistiek

Richard Riesebeek

Administratie

Thijs Pesulima

Accountmanager

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

 

Offerte aanvragen
Chat with us