Plug & Play Koffiemachine huren

Barista Company is specialist in de korte termijn verhuur van professionele koffiemachines door heel Nederland. Een koffiemachine huren voor een dag, week, maand of zelfs maanden achter elkaar? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hoog serviceniveau

Wij inventariseren jullie exacte behoefte en sturen je direct een voorstel met de machine die hierbij het beste aansluit. Bij akkoord op onze offerte kunnen wij direct overgaan tot het installeren van de apparatuur op de gewenste locatie(s).

Barista Company voorziet in alle benodigde ingrediënten en toebehoren, wij maken ons ook verantwoordelijk voor de tijdige bevoorrading op vaste tijdstippen. Bij storingen bel je gemakkelijk het nummer dat op de machine staat, wij zijn hiervoor altijd bereikbaar. Ook in de weekenden.

Ons uitgangspunt is dat onze machines feilloos werken, als er ondanks alles toch iets mis gaat dan lossen wij dat binnen 4 uur op.

Authentieke koffie en thee beleving

Bij de Barista Company zijn we enorm fan van Smit & Dorlas, een kleinschalige branderij uit Mijdrecht met een absolute focus op kwaliteit. Voor de koffiemachines hebben wij een espressoboon geselecteerd met de smaaktonen van donkere chocolade en noten. Deze is heerlijk voor de espresso of lungo en de koffiesmaak blijft mooi aanwezig in de cappuccino of caffé latte. Daarbij komt dat de koffie Rainforest Alliance gecertificeerd is! Ook de thee komt bij dezelfde partij vandaan, het is een zeer mooie whole leaf thee, individueel verpakt, in 5 variaties. De thee is 100% biologisch.

Wij zorgen verder voor: de volle melk, suiker, melkcups, stevia, bekers in de juiste formaten, roerhoutjes, deksels en draagtrays. Kortom, als jij kiest voor Barista Company voor het huren van een volautomatische koffiemachine dan ontzorgen wij jou totaal!

koffiemachine huren, Plug & Play Koffiemachine huren

Welke koffiemachines verhuren wij?

Wij werken bijzonder graag met de Black & White machines van Thermoplan. Deze machines tref je vaak op drukke horeca locaties waar zowel snelheid als hoge kwaliteit van de koffie en thee belangrijk zijn. Deze machines werken met verse bonen, volle melk en staan bekend om het geweldig mooie melkschuim. Je maakt hier dan ook gemakkelijk voortreffelijke espresso, lungo en cappuccino mee. Met gemak kunnen er meer dan 150 koffie en thee per uur mee worden gezet.

De machines kunnen op jouw locatie worden aangesloten op de waterleiding. Als dit geen optie is dan leveren wij deze met water tanks voor de aan- en afvoer van water. Deze professionele koffiemachines staan op een compact, wit barretje van 120cm en zijn volledig plug & play. Als je extra aandacht wil vestigen op de koffievoorziening dan kunnen we de machine ook plaatsen op 1 van onze ludieke koffiebarren, bakfietsen of coffee trucks!

Naast de Thermoplan espressomachines beschikken wij over hoogwaardige filterkoffiemachines. Hiermee maak je per 6 minuten zo'n 10-20 liter koffie in 1 keer. Ideaal voor grotere groepen die op exact hetzelfde moment heel snel over een lekker kopje koffie moeten beschikken. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor de verhuur van theewater voorzieningen.

koffiemachine huren, Plug & Play Koffiemachine huren
koffiemachine huren, Plug & Play Koffiemachine huren
koffiemachine huren, Plug & Play Koffiemachine huren

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!