, Barista Company goes International! Deze week Shanghai, Parijs en Wenen:

Barista Company goes International! Deze week Shanghai, Parijs en Wenen:

Wij genieten van elke opdracht die ons wordt gegund, we kunnen ons simpelweg niets leukers voorstellen dan overal heerlijke koffie maken en zorgdragen voor de gastvrijheid.
Maar soms is het voor de barista nog net even wat leuker dan normaal als de opdracht plaatsvindt op prachtige locaties in het buitenland!
Deze week was het helemaal raak:

 1. Onze Tessa zat de hele week gewoon in Shanghai! Al jarenlang verzorgen wij de complete gastvrijheid op de stands van VanderLande Industries, waar ze ook staan. Wij zijn er ongelofelijk trots op dat ze ons zelfs meenemen naar een ver oort als China.
  Job well done Tessa en vanderlande Industries wederom bedankt voor het vertrouwen!
 2. De stoere barista’s Dennis en James zijn dit weekend op pad gegaan naar Parijs, voor niemand minder dan Karl Lagerfeld mochten we in hartje Parijs 2 dagen lang mooie koffie maken voor de deur van 1 van zijn winkels.
  De belangstelling was overweldigend, de reacties heel erg leuk! Nu stonden barista’s Dennis en James er ook wel erg hip bij in hun design jas van 500 piek, niet geknoeid hoop ik want ze moesten wel retour…
  Wat ook erg hielp was de aanwezigheid van onze Cinoprinter, hiermee konden ze live hun selfie laten printen in de cappuccino of een tof logo van Karl Lagerfeld.
 3.  Onze Wassili, top barista en mede eigenaar van de barista Company is het vaste gezicht voor de Deense organisatie kamstrup.
  Zo ook afgelopen week, tijdens de EUW in Wenen, Oostenrijk. Natuurlijk met heerlijke koffie en thee maar ook de borrel met mooie bieren, wijnen en cocktails werden door onze hospitality specialist verzorgd. In de ochtend kon iedereen weer bijkomen van de stand party met onze verse smoothies en slow juice. Tot volgend jaar in oostenrijk!