barista inhuren duitsland, Barista inhuren Duitsland? Natuurlijk bij Barista Company, lees snel meer:

Barista inhuren Duitsland? Natuurlijk bij Barista Company, lees snel meer:

Het lijkt wellicht niet vanzelfsprekend om een nederlands bedrijf in te schakelen als je een barista wil inhuren voor een beurs in Duitsland.
Barista Company is echter al jaren actief in Duitsland en ver daarbuiten, we kennen er de weg dus goed.
Onze SCA-gecertificeerde barista’s werken graag op internationale evenementen en ze spreken natuurlijk Duits, Engels en nederlands.
Onze goederen vervoeren we gewoon zelf naar locatie of we brengen ze bij jouw standbouwer in nederland en nemen een goedkope vlucht.

Een bijkomend voordeel is dat je ons gemakkelijk kunt beoordelen door vooraf een keer te komen kijken op een evenement bij jou in de buurt.
Of je komt even naar ons bedrijf in Maarssen voor een proeverij en een bezichtiging van onze espressomachines, barren en koffie trucks.
Zo weet je zeker op welk niveau de service die je hebt ingehuurd zich bevindt voordat je in Duitsland bent.

Een mooi voorbeeld van Barista inhuren Duitsland:
Voor het 14e jaar op rij mocht Barista Company de hospitality verzorgen voor VanderLande Industries tijdens het immense LOGImat in Stuttgart.
Barista’s Tessa en Christian serveerden verse smoothies, specialty coffee, een uitgebreid thee assortiment en het dorstlessende infused water.
Als leuke gadget werd ook de cinoprinter ingezet waarmee logo’s, selfies en andere boodschappen werden geprint in het melkschuim van de cappuccino.
Graag bedanken wij Vanderlande voor dit jarenlange vertrouwen in ons, we zien elkaar weer in Londen in maart!

Wil jij meer weten over barista inhuren Duitsland? Neem dan eens contact met ons op, we staan je graag te woord!