Koffiebar festival, Een unieke koffiebar tijdens festival, verslag van lowlands 2018!

Een unieke koffiebar tijdens festival, verslag van lowlands 2018!

Lowlands 2018 is weer achter de rug, wat een ontzettend mooi feest is dit toch!
70.000 bezoekers hebben zich 3 dagen lang weer prima vermaakt en wij zijn trots daar een bijdrage aan geleverd te hebben.

Onze missie is om altijd en overal te gaan voor kwaliteit, dus: de beste barista’s, de beste koffie, de beste machines, mooiste barren en aankleding, etc.
Dit wilden we dan ook niet loslaten, ook niet met 70.000 bezoekers tegenover ons.
Het exploiteren van een koffiebar op zo’n groot festival komt al snel neer op grote tanks met goedkope en snelle filterkoffie, alles voor de capaciteit.
Daar hadden wij dus geen zin in.
Hoe hebben we dat aangepakt:
We huurden een prachtige tent van 15 meter lang, zo’n stoere met dikke houten palen en canvas doeken.
Hierin plaatsten we bijpassende koffiebars, geheel gemaakt van sloophout.
Met vier handgebouwde espressomachine en 2 senior barista’s per machine garanderen we al meer dan 1.000 top espresso en cappuccino per uur.
Een moderne filterkoffiemachine met een hele fijne “Single Estate” koffie uit Guatemala zorgt nog eens voor 1.000 vers gezette filterkoffie per uur.
Door de inzet van 4 temperatuur instelbare heetwatertanks van 30ltr per tank kunnen we ook nog 750 thee per uur serveren ( nu is gekozen voor een zeer uitgebreide kruidentuin met salie, munt, citroenverbena, tijm en rozemarijn, aangevuld met een ruim assortiment biologische thee van Legends).
Daarnaast maakten we heerlijke iced cappuccino en serveerden we verse appeltaart, koeken, muffins en granolabars.
Een breed assortiment kwaliteitsproducten, bereid en geserveerd door echt leuke en professionele mensen in een vlot tempo, zo zien wij een koffiebar op een festival dus!
Zie onderstaande impressie.

Organiseer jij een groot festival of druk bezocht congres? Dan zouden wij graag met je meedenken over de invulling van de koffiebeleving!

Ons telefoonnummer: 0294-230808, we staan je graag te woord!