Mobiele_koffiebar

Forward thinking Leadership 2018: met 28 top barista’s!

Afgelopen vrijdag vond het Forward Thinking Leadership Congres plaats in de AFAS Live, te Amsterdam.
Niemand minder dan president Obama sprak daar, samen met nog veel meer invloedrijke leiders van deze wereld.
In totaal waren er meer dan 3.500 bezoekers aanwezig, aan ons de absolute eer om iedereen de gehele dag te voorzien van een Coffee Experience met professionele barista’s.

Deze grote groep moest ook nog eens meerdere malen per dag in een hele korte pauze worden voorzien, soms zelfs binnen 30 minuten…
Wij hebben dat opgelost door op maar liefst 14 punten, verspreid over het gehele gebouw een luxe koffiebar te plaatsen.
Aan elke bar werkten 2 gecertificeerde barista’s.
Alle barren werden bovendien voorzien van ondersteuning van vers gezette filter koffie. Ook hier zijn we volledig voor topkwaliteit gegaan: de filterkoffie gezet met 3 grote en hypermoderne Batchbrewers ( Marco Brewer en de prijswinnende nieuwe Animo) en met een Single Estate Guatemalan koffie, gebrand door Smit & Dorlas koffiebranders te Mijdrecht.
Alle thee werd geschonken uit grote thee water tanks welke op temperatuur instelbaar zijn.
De 28 barista’s werden constant voorzien van verse aanvoer van filterkoffie, theewater, verse munt en alles wat nog meer nodig was door 2 supersnelle runners.
Alles onder controle dus! Wij vinden dit soort enorme opdrachten fantastisch om te mogen doen.
De logistiek, de planning, de trots dat alles precies zo gaat als dat aan de tekentafel is bedacht, de uitermate tevreden klant ( Afas Live) na afloop, de sfeer in de grote groep barista’s: echt genieten!