inhouse_koffiebar

Inhouse koffiebar nr.3 in de maak, lees meer over onze vaste locaties:

Een inhouse koffiebar is niets anders dan een complete espressobar zoals je die kent in de grotere binnensteden over de hele wereld.
Echter vindt je ze dan niet tussen de winkels maar bij grote bedrijven inpandig.
Elke werknemer van dat bedrijf kan dan elke werkdag genieten van de prestaties van een echte barista, gewoon op het werk!
Voor dit concept kun je ook bij de Barista Company terecht, graag leg ik je uit wat het concept betekent en hoe bepaald wordt of een inhouse koffiebar binnen jouw bedrijf haalbaar is:

Barista Company verzorgt graag een zeer compleet aanbod:

koffie: gezet door een SCA gecertificeerde barista, een chef-kok op het gebied van koffie dus. Natuurlijk worden alle cappuccino’s en cafe latte voorzien van prachtige latte-art. We schenken echter ook heerlijke slow coffee, gezet op een V60 of Chemex. Onze koffie is altijd een zogeheten Specialty Coffee: handgeplukt, single origin en zeer recent gebrand. Als echte “koffienerds”schenken we regelmatig iets nieuws!

thee: mooie losse thee die men zelf naar behoefte in een recyclebaar theezakje stopt, verse kruiden en verse gember.

eten: dagelijks verse levering van belegde sandwiches, wraps, maaltijdsalades, panini, tosti, yoghurt.

koude dranken: een ruim assortiment biologische frisdranken, verse cold pressed juices en natuurlijk vers sinaasappelsap.

overig: we concentreren ons op heerlijk, eerlijk en gezond voedsel maar af en toe zondigen blijft leuk…Vandaar een ruim assortiment aan verse koeken, brownies, granola bars, bananenbrood, cheesecake, etc.

Na het eerste contact:

Bij een nieuwe aanvraag kijken we in eerste instantie naar het aantal medewerkers die jouw bedrijf heeft. Daarnaast is het van belang om te kijken welke “concurrentie” we aantreffen in het pand. ( bestaande cateraar met welk aanbod, wat voor koffiemachines staan er al)
Als wij samen met jou geloven dat de exploitatie zou kunnen lukken dan spreken we eerst een proefperiode af.
Barista Company bouwt dan een tijdelijke maar aantrekkelijke espressobar en zorgt voor alle apparatuur.
Na de afgesproken periode gaan we samen kijken of een definitieve bar kan worden geplaatst.

Waar vindt je ons nu:

Onze inhouse koffiebar is nu te vinden bij: Leaseplan Almere, Tesla Amsterdam en vanaf 2 januari bij Canon Europe in Amstelveen.
Als je interesse hebt in ons concept maken we graag eens een afspraak met jou en laat ik je deze locaties met trots zien!
Bel gerust: 0294-230808.

P.s. vindt jij de krijtbord wanden ook zo mooi? Die heeft Sander gemaakt, een kunstenaar is het, check https://heiligboontjeespresso.nl/adding-artist