Zakelijke evenementen

Hoge kwaliteit koffie

Tijdige bevoorrading op vaste tijdstippen

Hoog serviceniveau

Ontdek de Ultieme Koffiebeleving voor Zakelijke Evenementen

Bij Barista Company brengen we de kunst van koffie naar jouw zakelijke evenementen. Of het nu gaat om een beurs, congres, conventie of andere zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een onvergetelijke koffiebeleving die je gasten keer op keer zal verrassen. Meer dan alleen een koffiebeleving? Het is mogelijk dat wij naast koffie en thee ook verse smoothies of de complete standparty met bier, wijn, fris, cocktails en hapjes voor jouw evenement regelen.

 

Onze Barista’s: Meesters van het Koffieambacht

Onze barista’s zijn geen gewone koffiezetters; ze zijn meesters in het koffieambacht. Ze toveren de meest verfijnde smaken en prachtige latte art tevoorschijn, recht voor de ogen van jouw gasten. Het is niet alleen koffie, het is een kunstvorm! Onze getalenteerde barista’s geven je evenement een vleugje elegantie en creëren een interactieve ervaring die zowel boeiend als heerlijk is.

 

Koffiemachine Verhuur: De Sleutel tot Gemak

Misschien wil je een koffiehoek opzetten op jouw evenement waar gasten zichzelf kunnen bedienen, zonder compromis te doen aan kwaliteit. Daarvoor bieden we hoogwaardige koffiemachineverhuur. Onze machines zijn ontworpen om professionele kwaliteit koffie te leveren met het gemak van drukknopbediening. Perfect voor evenementen met veel gasten of juist bij een locatie met een beperkte ruimte en weinig gasten waar een barista service net even “to much” is.

 

Onze Unieke Service

Flexibiliteit
We begrijpen dat elk evenement anders is. Daarom werken we samen met jou om een op maat gemaakte koffiebeleving te creëren gebaseerd op jouw wensen en thema.

Verse Ingrediënten
We geloven in de kracht van verse ingrediënten. Onze koffiebonen worden met zorg geselecteerd en ter plaatse gemalen voor de beste smaak.

Milieubewust
We zijn toegewijd aan duurzaamheid en bieden opties zoals porseleinen bekers of herbruikbare bekers om jouw evenement milieuvriendelijk te maken.

Stressvrije Uitvoering
Laat de koffie aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je evenement. Onze professionele barista’s nemen de zorg voor de koffie, thee en/of smoothies graag uit handen.

 

Bij Barista Company begrijpen we dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een beleving, een gespreksonderwerp en een manier om mensen samen te brengen. Wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en je gasten een koffie-ervaring te bieden die ze niet snel zullen vergeten.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

 

Offerte aanvragen

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede
kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

Offerte aanvragen