Cino printer

Al onze barista’s beheersen Latte Art (het maken van mooie figuurtjes in het melkschuim) op zeer hoog niveau.
Er kan echter nog veel meer als je daarnaast onze Cinoprinter inhuurt!

Hiermee printen wij haarscherpe logo’s, teksten en foto’s op de cappuccino en cafe latte. Zo bieden we gasten een echt unieke kop koffie. Een kop koffie die gasten bovendien graag delen op sociale media.

 

Offerte aanvragen

 

logo's Cino printer

Eigenschappen

De cinoprinter kan alleen gehuurd worden in combinatie met onze barista service.
Het printen van een logo of foto duurt ongeveer 40 seconden.
We kunnen logo’s voorprogrammeren maar het is ook mogelijk om tijdens het evenement gemaakte foto’s direct naar de printer te sturen.
koffie machine

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het als het heel druk is? Kan de Cinoprinter dat aan?

Het printen duurt ongeveer 40 seconden, nadat de cappuccino of latte is gemaakt. Als er een grote rij staat voor de koffiebar is het niet raadzaam om constant de printer in te zetten.
Graag laten wij het aan de barista over wanneer de cinoprinter van toegevoegde waarde is. Uitgangspunt is om de printer zoveel mogelijk te gebruiken zonder daarmee irritatie op te wekken bij de gasten.

Kan ik tijdens het evenement nog een foto maken van iemand en deze meteen laten printen?

Ja dat kan, als je een mobiele telefoon of tablet gebruikt om de foto te maken dan kunnen we daarna de foto naar de printer sturen en deze printen. Erg leuk om zo mensen naar je evenement te halen door ze een SelfieCcino aan te bieden!

Vragen?

Wij bij Barista Company willen je graag te woord staan om vragen te beantwoorden!

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem contact op +31 (0)294 – 23 08 08

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op! Een offerte ontvang je binnen twee werkdagen.

Zie ook onze andere bars!