, Iedereen bedankt voor jullie sponsorbijdrage, de zorginstelling was blij met jullie!

Iedereen bedankt voor jullie sponsorbijdrage, de zorginstelling was blij met jullie!

GoFundMe actie geslaagd!

 

Een paar weken geleden waren wij een actie gestart: “geef een barista cadeau aan de zorg” en vroegen wij jullie om hulp. Zo konden wij aan het werk blijven en tegelijkertijd een zorgcentrum bedanken voor het harde werken in deze rare en ook moeilijke tijd.

Met jullie hulp hebben wij het bedrag weten binnen te halen en zijn wij afgelopen week naar Brabant gereden om daar in woonzorgcentrum “de Wellen” iedereen van koffie, thee en een brownie te voorzien.

Woonzorgcentrum de Wellen zorgt voor ouderen met  een lichamelijke beperkingen of dementie Maar ook voor ouderen die aangewezen zijn op intensieve zorg of die juist zelfstandig en beschut willen wonen.

Juist in deze tijd van Corona is het voor deze mensen extra belangrijk dat ze goed en betrokken zorgpersoneel om zich heen hebben. Omdat een moeder van onze collega daar verblijft weten wij hoe hard er wordt gewerkt door het zorgpersoneel om de mensen, ook zonder hun familie, een zo’n fijn mogelijke tijd te bezorgen.

Iedereen was super verrast met deze actie en ze hebben genoten van de koffie

We willen dan ook iedereen die geld heeft overgemaakt, namens ons Barista Company team, heel erg bedanken dat we dit konden doen.