, Tijdelijke koffievoorziening huren, ook op jouw GGD vaccinatie locatie?

Tijdelijke koffievoorziening huren, ook op jouw GGD vaccinatie locatie?

Een tijdelijke koffievoorziening huren lijkt niet het eerste waar je aan denkt als je een vaccinatie locatie uit de grond moet stampen.
Er moet heel veel in heel weinig tijd gebeuren, echter wie kan nou zonder koffie?
Dat was ook de gedachte bij GGD Hart voor Brabant.
Afgelopen week ontvingen wij op zondagavond een telefoontje dat er met spoed een professionele en snelle koffievoorziening moest komen.
Maandagochtend om 11.00u werd ter plaatse in Veghel de eerste koffie al genoten!
Wij hebben hier een volautomaat geplaatst van thermoplan, welke met verse bonen en met verse melk werkt.
De capaciteit van 120 koffie/ thee per uur is meer dan voldoende om de 30-40 constant aanwezigen te voorzien van verse koffie, espresso en cappuccino.
Wij hopen hiermee dat wij op meerdere vaccinatie locaties van GGD de komende tijd mogen gaan zorgen voor de koffie en de thee, fingers crossed dus!

Barista Company voorziet in een passende tijdelijke koffievoorziening voor elke situatie, van een snelle filterkoffiemachine tot aan een zeer professionele volautomatische espressomachine met verse bonen en met verse melk.
Voor 10 medewerkers tot aan 150 medewerkers.

Wat kunnen we precies voor je doen?
Als jij ons belt of mailt dan nemen wij direct contact met je op om de exacte behoefte te bespreken. Aan de hand daarvan wordt  een offerte uitgebracht en kunnen wij meestal nog dezelfde dag tot een plaatsing overgaan bij akkoord.

Ingrediënten en toebehoren:
Barista Company maakt zich verantwoordelijk voor een tijdige bevoorrading van alles wat je nodig hebt. Hiervoor maken wij vaste routes aan zodat jij precies weet wanneer wij komen aanvullen.
Het is de bedoeling dat jij hier geen omkijken naar hebt!
Wij werken voor deze voorzieningen met de heerlijke koffie en thee afkomstig van Smit & Dorlas uit Mijdrecht.

Service:
Het kan voorkomen dat de bij jouw geplaatste apparatuur een storing heeft of dat er onderhoud vereist is. Wij beloven jou dat wij bij problemen binnen 4 uur een oplossing hebben, ook in het weekend.