Over Barista Company

Barista Company streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiebeleving, theebeleving en smoothiebeleving. Elke dag zijn al onze collega’s bezig met heel veel plezier bezig dit waar te maken. We zijn dan ook binnen korte tijd gegroeid met als gevolg dat we de grootste en meest bijzondere evenementen mogen voorzien van koffie, thee of smoothies. Door kwaliteit te leveren op het gebied van heerlijke koffie, mooie machines, unieke en ludieke koffiebarren en geweldige service overtreffen we onszelf iedere keer weer. Want als wij zelf niet de beste zijn, hoe kunnen wij jou dan de allerbeste service bieden?

Onze senior barista’s zijn allemaal SCA gecertificeerd tot intermediate niveau. Zij hebben jarenlange ervaring voor wij hen alleen op een evenement plaatsen. Ook werken wij met junior barista’s die wij in ons eigen opleidingsinstituut opleiden tot gastvrije koffieprofessionals.

Wil je meer informatie over The Dutch Coffee Academy? Klik hier.

Historie Barista Company

De oprichters van Barista Company, Moniek Smit en Wassili Magendans, hebben ooit aan de start gestaan van de koffiebeleving op evenementen in Nederland. Samen zijn zij in 2003 begonnen bij Mobiccino in Den Haag. Mobiccino was het eerste Nederlandse bedrijf op het gebied van barista’s op locatie. In 2005 besloten zij samen een eigen bedrijf op te richten in koffiebeleving op locatie en koffietraining. Dat werd Barista Company. In januari 2013 nam Christian het stokje over van Moniek Smit om samen met Wassili verder te bouwen aan het succes van de Barista Company.

Eind 2017 heeft Barista Company Mobiccino overgenomen met als doel een nog bredere dienstverlening en een hogere capaciteit voor onze opdrachtgevers te garanderen.

, Over

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!