Verhuur
Koffiemachines

Gecertificeerde SCA barista’s

Ervaring op grote evenementen

Duurzame leverancier

Verhuur koffie- machines

Barista Company streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiemachine verhuur op evenementen.

Barista Company is specialist in de verhuur van professionele koffiemachines op evenementen. Om alles in goede banen te leiden, maken wij onszelf altijd verantwoordelijk voor het installeren van de machines bij jou op locatie.

Bij de koffiemachine huren is het mogelijk om ervoor te kiezen om een professionele host aanwezig te hebben. Deze host is gedurende de openingstijden van het evenement aanwezig en zorgt voor het schoon, aangevuld en storingsvrij houden van de machine (dit is mogelijk bij het huren vanaf drie machines).

Wanneer een professionele host aanwezig is, wordt er gezorgd voor het tijdig herbevoorraden van koffie en thee en andere toebehoren als deksels, roerhoutjes, draag trays, melk, suiker en suikervervangers. Wil je liever gebruik maken van porselein of herbruikbare bekers? Dat is geen probleem! Hier houden wij graag rekening mee.

Op deze manier is elke bezoeker van jouw evenement van alles voorzien. Deze machines zijn gespecialiseerd in het serveren van smaakvolle koffie in een paar seconden, perfect voor evenementen waar veel bezoekers aanwezig zijn. Onze volautomatisch koffiemachines kunnen ongeveer 120 mensen per uur van een lekker bakje koffie voorzien.

Treed er ondanks onze installatie toch een storing op in de machine? Wij zijn tijdens de huurperiode ten alle tijden bereikbaar om mogelijke problemen op te lossen. Zo zorgen we voor een feilloze koffie-ervaring tijdens de gehele duur van jouw evenement. Liever de schoonmaak zelf ter hand nemen? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

 

Offerte aanvragen

 

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op! Een offerte ontvang je binnen twee werkdagen.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

Offerte aanvragen
Chat with us