Barista op locatie

Bijna iedereen begrijpt dat een goede koffievoorziening op een evenement zeer belangrijk is. Het is tenslotte vaak het eerste dat je voor de bezoekers kunt doen. Maar hoe onderscheidt je je nou op dat gebied? Hoe zorg je dat je van een koffievoorziening een echte koffiebeleving maakt? Door de inzet van een barista op locatie natuurlijk! Hand gebouwde espresso machines, professionele en gepassioneerde barista's, unieke koffiebars en hand geplukte koffie maken dat belangrijke verschil op jouw evenement.

Drukte is geen enkel probleem

Een vaak gehoord argument om geen barista op locatie in te zetten is dat het evenement daar te groot voor is. Het zou te lang duren om iedereen tijdig van koffie en thee te voorzien. Het is belangrijk om te weten dat dit absoluut een onterechte aanname is. Barista Company heeft de capaciteit om op elk evenement, hoe groot ook, een echte koffiebeleving neer te zetten, gegarandeerd! Benieuwd hoe we dat doen?

Koffie op evenementen

Op evenementen is het druk, wat wij vaak zien is dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Dit hoort geen factor te zijn waardoor er snelle en simpelere koffie geserveerd wordt. Ook als er duizenden bezoekers zijn gaan wij voor de optimale kwaliteit en beleving.  Met onze tien meter lange bar kunnen wij 1.500 koffies per uur serveren. Deze opstelling kunnen wij tegelijk op meerdere locaties bouwen. Daarnaast hebben wij meerdere unieke foodtrucks. Naast onze koffie op locatie zijn wij ook graag bezig met verse producten.  Hierbij kan je denken aan fruit en groenten. Deze verwerken wij in onze smoothies en slow juice. Wij zijn meer dan alleen barista’s

Ondersteun de aantrekkingskracht van de Barista op locatie met een unieke koffiebar:

Barista Company heeft een zeer uitgebreid assortiment aan unieke koffiebars en koffietrucks beschikbaar. Zo is er de zogeheten b2b-lijn met strakke witte bars welke voorzien zijn van een groot tv-scherm aan de voorzijde. Hierop kan de klant een logo of bedrijfsfilm afspelen. We hebben daarnaast een “Industrial”-lijn met stoere, robuuste werkbanken, sloophouten buffetten en echte vintage Italiaanse autootjes. En wat dacht je van onze 4 hoogglans zwarte Piaggio classic koffietrucks?

Barista op locatie, Barista op locatie

Een kleine greep uit de beurzen, congressen en evenementen waar je ons kunt vinden:

Provada RAI Amsterdam
INFRATECH AHOY Rotterdam
INFOSECURITY Jaarbeurs Utrecht
LOWLANDS Festival Biddinghuizen
NVVP Congres MECC Maastricht

Barista op locatie, Barista op locatie

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!