Groovy Coffee truck

Terug naar de jaren ’70 met onze Groovy Truck. Door zijn unieke uiterlijk is deze Citroën HY perfect geschikt voor jouw festival of andere grote evenementen. Al van grote afstand zien gasten waar ze hun koffie, thee en gebak kunnen halen. Groovy, toch?

 

 

Gecertificeerde SCA barista’s

Ervaring op grote evenementen

Duurzame leverancier

koffie truck op locatie

Eigenschappen

Met de inzet van deze Citroën HY coffee truck garanderen wij een capaciteit van minstens 400 koffie/ thee en zoetwaren per uur. Dit kan verder worden uitgebreid als wij backstage nog een extra productieruimte kunnen plaatsen.
Onze barista’s staan in de bus, daarmee is deze perfect inzetbaar op een outdoor evenement. Tenslotte staan ze uit de zon of uit de regen te werken!
Deze coffee truck neemt een ruimte in beslag van: L 550cm, B 200cm, H 265cm (zonder backstage gedeelte)
koffie truck op evenement

Veel gestelde vragen

Kan deze koffietruck een grote drukte aan?

Zeker! Met twee professionele barista’s, een twee groeps espressomachine en een extra heetwatervoorziening zijn wij in staat om 400 producten per uur uit te geven. Dit aantal kan nog fors worden opgehoogd indien wij backstage een extra productieruimte aan de bus kunnen toevoegen.

Kan deze bus op een outdoor evenement staan?

Ja daar is de bus uitermate geschikt voor. Onze mensen staan in de bus en zijn daarmee beschermd tegen zon of regen.

VRAGEN?

Wij bij Barista Company willen je graag te woord staan om vragen te beantwoorden!

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem contact op +31 (0)294 – 23 08 08

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op! Een offerte ontvang je binnen twee werkdagen.

Zie ook onze andere bars!