Meer dan
barista’s

Barista Company streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiebeleving, theebeleving en smoothiebeleving.

Onze barista’s zijn meesters in koffie. Ze hebben verstand van zaken en bereiden koffie en thee op het hoogste niveau. Ze maken elke dag de meest aantrekkelijke en smakelijke koffiecreaties, maar doen zo veel meer dan dat: ze verzorgen een totaalervaring.

Onze barista’s zijn gastvrij en ontvangen gasten met een glimlach. Als bartender en sommelier adviseren ze gasten met verstand van smaak en kwaliteit. Ze zijn ervaren en bedreven in hun vak en weten precies wat gasten nodig hebben en handelen proactief. Ze zijn het aanspreekpunt op een beurs en het gezicht van Barista Company. Wij zijn enorm trots op onze barista’s.

 

Offerte aanvragen

SCA -Intermediate opgeleid

Barista Company leidt barista’s op tot hét geschikte personeel voor uw evenementen.

Al onze barista’s zijn minstens ‘Intermediate’ opgeleid volgens de richtlijnen van de Specialty Coffee Association (SCA). De SCA is een non-profit organisatie die zich inzet voor een bloeiende, eerlijke en duurzame koffiecultuur. In hun wereldwijd erkende opleidingen leren ze barista’s de wetenschap achter koffie, thee en gastvrijheid. Zo leveren onze barista’s altijd de beste espresso, de mooiste latte art, de meest unieke thee en de fijnste ervaring.

 

Interesse?

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede
kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

Offerte aanvragen