Koffiebar huren

Koffiebar en een professionele barista huren bij Barista Company

Op zoek naar een koffiebar, met een échte barista? Bij de Barista Company kun je diverse services huren, zoals een barista,  foodtruck of mobiele koffiebar. Bij de Barista Company kun je een gecertificeerde barista huren op een door jou gewenste locatie mét een koffiebar!

Barista op locatie of een koffiebar huren op locatie? Bij ons ben je aan het juiste adres! Meer weten over de Barista Company of een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

Een koffie beleving op evenementen

Er zijn bedrijven die zorgen voor een professionele koffie voorziening.

Een barista en koffiebar huren bij de Barista Company geeft meer dan alleen maar koffie. Onze gastvrije en professionele barista’s zijn in staat om in onze mobiele koffiebar of foodtruck jou de heerlijkste koffie voor te schotelen. Latte art, cappuccino of een espresso? De barista’s van de Barista Company kunnen het allemaal. Kortom, koffie drinken wordt een koffie beleving!

Een warm welkom voor jouw gasten op je evenement? Met een koffiebar en professionele barista’s van de Barista Company weet je zeker dat het goed zit!

Wij gaan graag eerst met jou in gesprek zodat we jouw exacte wensen in een passend voorstel kunnen verwerken. Klik op de onderstaande button voor een offerte.

koffiebar huren, Koffiebar huren

Een koffie belevenis op festivals

Met de unieke foodtrucks van de Barista Company maak je van een koffievoorziening echt een koffie BELEVING op jouw festival.

Als het echt druk wordt hebben we nog een unieke mobiele koffie bar die ingebouwd wordt in pagodetenten.

Met deze koffiebar maken onze barista’s 1500 mooi gedecoreerde koppen koffie en thee voor jouw gasten per uur.

Naast onze specialiteit koffie en thee, kun je ook onze andere specialiteit combineren: verse smoothies met allen verse groenten, vers fruit, sappen, zuivel en kruiden.

Bij de Barista Company ben je aan het juiste adres. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op!

koffiebar huren, Koffiebar huren

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!