Thee bar

Thee-bar huren bij de Barista Company

Naast een koffie-bar kun je bij de Barista Company ook een thee bar huren. Met de Barista Company heb je de ultieme thee belevening op elk evenement. Onze thee-sommeliers hebben verschillende specialiteiten en kunnen de lekkerste variaties voorschotelen. Verse ijsthee, thee cocktails en luxe thee variaties, alles is mogelijk bij het huren van een thee bar bij de Barista Company. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Neem contact met ons op

 

Verse ijsthee

Een ijsthee is een lekker verfrissend drankje en is een heerlijke traktatie op een warme zomerse dag. Onze thee experts kunnen de lekkerste verfrissende ijsthee’s maken en laat je door hen verrassen!

Onze ijsthee’s worden altijd vers gemaakt door onze thee sommeliers met de lekkerste vruchten.

 

Luxe thee catering

Bij de Barista Company kun je ook een luxe thee bar huren waar onze thee kenners, met bijzonder smaakvolle melanges, heerlijke thee voor je bereiden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verse Marokkaanse muntthee met frambozen en biologische appelsap.

Meer informatie over de thee bar van de Barista Company? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

Verse thee-cocktails

Als aanvulling op de luxe thee bar kun je ook van verse thee cocktails genieten. Onze thee-experts en bartenders kunnen de lekkerste en meest trendy thee-cocktails voor je maken. Onze (thee) cocktailbars zijn uitgerust met een LCD TV en zijn hierdoor echte eyecatchers. Pak de attentie van bezoekers van evenementen en/of beurzen en laat ze direct zien dat jouw stand deze lekkere thee-cocktails aanbiedt.

De verse thee-cocktails worden door onze bartenders en sommeliers vers gemaakt waar er gebruik wordt gemaakt van veel vers fruit en fruitsappen. De gasten op het evenement kunnen kiezen uit de lekkerste thee-cocktails met of zonder alcohol.

Meer informatie over de verse thee-cocktails of over de mogelijkheden tot het huren van een thee bar bij de Barista Company? Neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op.

 

Neem contact met ons op