Theebar op locatie

Naast de koffiebeleving is thee een geweldig alternatief om jouw gasten toch een originele, warme drank te bieden. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor een luxe theebar met losse thee en een kruidentuin. Hoe gaaf is het als jouw gasten zelf hun verse kruiden kunnen knippen. Dát noemen wij theebeleving.

De thee wordt zorgvuldig uitgekozen door onze theesommeliers en is daarom altijd bijzonder. De theebar kan onderdeel uitmaken van de koffiebeleving, maar je kunt ook kiezen voor een aparte theebar.

Iced Tea

Wij bieden naast verse infusie en losse thee ook iced tea. Verse ijsthee is verfrissend, gezond en dorstlessend en altijd een traktatie op een warme dag of wanneer jouw gasten bijvoorbeeld net een intensieve seminar hebben gevolgd. Laat onze theesommelier jouw gasten verrassen!

Combineer onze specialiteiten!

Het is bij ons mogelijk om onze specialiteiten te combineren. Wij verzorgen dan voor de gasten zowel heerlijke thee als verse kopjes koffie. Smoothies erbij? Geen probleem! Bel ons gerust even om te informeren naar de mogelijkheden!

, Theebar op locatie
, Theebar op locatie
, Theebar op locatie
, Theebar op locatie

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!