Mobiele koffiebar op locatie

Barista Company zorgt graag voor een sublieme koffiebeleving op jouw evenement of festival. Je kunt ervoor kiezen om een mobiele koffiebar te huren met barista, maar ook behoort het huren van een volautomatische espressomachine tot de mogelijkheden. Al dan niet inclusief een gastvrouw- of heer die er voor zorgt dat de machine er schoon en verzorgd bijstaat gedurende jouw evenement!

KOFFIEBELEVING OP JOUW EVENEMENT
Een professionele en gastvrije barista, heerlijke koffie, prachtige latte art, mooie machines en unieke presentatiemogelijkheden: alle ingrediënten die wij regelen om jouw de perfecte koffiebeleving te laten ervaren. Het inhuren van een barista van Barista Company zorgt ervoor dat de gasten op jouw beurs, congres of evenement letterlijk warm worden ontvangen!

Wij bieden je ruime keuze uit 20 verschillende barren en foodtrucks en verschillende espressomachines. Ook verhuren wij cino printers. Hiermee kun je een afbeelding in de cappuccino printen. Zo printen wij regelmatig het logo van onze opdrachtgevers in de koffie!

Barista Company is gespecialiseerd in het meedenken met de hospitality beleving op jouw evenement. Bel ons daarom gerust om te sparren, we bespreken graag de mogelijkheden.

KOFFIEBELEVING OP FESTIVALS
Met onze grootste koffiebar van 10 meter maken onze barista’s 1.500 perfecte koffies per uur. Ook als er duizenden bezoekers zijn op een festival, gaan wij voor kwaliteit en beleving tijdens het schenken van koffie en thee. We kunnen op jouw festival meerdere koffiebarren en foodtrucks plaatsen, met verschillende thema’s. Daarnaast kunnen we onze specialiteiten combineren. Zo maken we naast koffie ook graag verse smoothies. Lees hier meer over de smoothiebeleving.

FULL SERVICE VERHUUR ESPRESSOMACHINES
Wij verhuren automatische espressomachines met, als gewenst, een host ter plaatse die ervoor zorgt dat de machine er constant schoon en verzorgd bij staat. De machines maken per uur ongeveer 180 koffies van zeer goede kwaliteit. Ook leveren wij de koffie, thee, melk, bekertjes en overige accessoires op locatie. De machines kunnen worden geplaatst op een eigen bar of je kunt kiezen uit één van onze barren of foodtrucks.

Klik hier voor een overzicht van onze barren en foodtrucks.

Mobiele koffiebar op locatie, Mobiele koffiebar op locatie
Mobiele koffiebar op locatie, Mobiele koffiebar op locatie
Mobiele koffiebar op locatie, Mobiele koffiebar op locatie

CODE COMMISSIE GENEESMIDDELENRECLAME
Op de stands van de farmacie is een barista met luxe koffiebar niet meer toegestaan. Wij houden volledig rekening met deze regels. De volautomatische machines kunnen zo geplaatst worden dat de deelnemers zelf hun koffie kunnen pakken. Onze technische ondersteuning ter plaatse houdt constant de machines schoon, aangevuld en storingsvrij. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit koffievoorziening op jouw stand, in overeenstemming met de Code Commissie Geneesmiddelenreclame.

Mobiele koffiebar op locatie, Mobiele koffiebar op locatie

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!