Barista Service of Coffee Experience

Sinds 2006 is Barista Company dé specialist in het verzorgen van een complete koffiebeleving op evenementen, beurzen en festivals. Wij staan sterk voor het maken van excellente specialty koffie op elk gewenste locatie en in het juiste tempo.

Met onze barista service ontzorgen wij jullie door het gehele koffie vraagstuk van jouw evenement over te nemen. Zo zijn wij bijvoorbeeld op festivals niet alleen in staat om alle frontstage locaties en de campings te voorzien van heerlijke koffie maar kunnen wij middels onze professionele volautomatische machines ook de crew, vip, press en guest koffievoorziening regelen. Er is 1 aanspreekpunt voor alle koffie en thee, voor het gehele evenement, van begin tot eind.

Offerte aanvragen

 

Onze barista’s 

Onze barista’s hebben niet alleen verstand van het bereiden van koffie en thee op het hoogste niveau, maar doen veel meer dan dat: ze verzorgen een totaalervaring. 
Al onze barista’s zijn SCA ( Specialty Coffee Association) intermediate gecertificeerd.

Zij zijn gastvrij en adviseren gasten met verstand van smaak en kwaliteit. Ze zijn ervaren, proactief en weten precies wat hun gasten nodig hebben. Ook zijn ze het aanspreekpunt en het gezicht van Barista Company op een beurs of evenement. 

Onze trucks en bars 

Barista Company beschikt over een ruim assortiment trucks, bakfietsen, counters en bars. Zo hebben we alles in huis: van 7 verschillende hippe Piaggio’s voor klein gebruik tot opvallende trucks voor een groter aanbod. Ook pagodes, stretchtenten en verkoop containers kunnen wij geheel in stijl omtoveren tot een stijlvolle koffieplek door onze ervaring in interieurontwerp. Onze trucks en bars kunnen worden ingezet op diverse evenementen als beurzen, congressen, festivals en andere evenementen of bijeenkomsten.

Een mooi voorbeeld hiervan is ons project op Lowlands 2023 waar we een opvallende tent, geleverd door de organisatie, hebben omgezet naar een vol functionerende koffiebar met een capaciteit van 2000 units per uur. 

Interesse?

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

Neem gerust contact met ons op en onder het genot van een goede
kop koffie adviseren wij jullie graag.

T +31(0)294-230808
info@baristacompany.com

Offerte aanvragen