Infused water

Op een lange beursdag is water geen overbodige luxe.

Het uitdelen van plastic flesjes met water is echter niet heel duurzaam en zou in deze tijd zelfs tegen je kunnen werken. Als je onze baristaservice boekt dan kunnen wij de watervoorziening van je overnemen. Wij plaatsen dan grote glazen weckpotten, gevuld met vers fruit, groenten, kruiden, ijs en bronwater.

Jouw gasten kunnen dan zelf dit gezonde, dorstlessende en duurzame water tappen. Bovendien is het een mooie en kleurrijke presentatie op je bar!

Offerte aanvragen
kan water

Eigenschappen

Te boeken als onderdeel van onze barista service. Wij zorgen voor genoeg ingrediënten om de gehele dag deze gezonde en duurzame verfrissing te kunnen schenken.
Gasten kunnen het infused water zelf tappen in hun meegenomen drinkfles, ook kunnen wij zorgen voor glaswerk of herbruikbare bekers.
Je kunt via Barista Company ook een herbuikbare beker/ dopper laten bedrukken met jouw logo.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

kan met infused water

Veel gestelde vragen

Betaal ik per gevuld glas?

Nee, wij zorgen voor een vaste prijs per dag zodat je gedurende de hele dag onbezorgd infused water kunt schenken aan je gasten.

Hoeveel verschillende soorten infused water presenteren jullie?

We werken in principe met 2 recepturen, dus 2 weckpotten op de bar. Het kom echter ook regelmatig voor dat wij een complete bar inrichten met daarop een combinatie van infused water, verse iced tea en verse limonades.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gebruiken jullie altijd bronwater?

Bronwater gebruiken we vooral op locaties waar er geen watertoevoer is. We kunnen trots zijn op de kwaliteit van ons leidingwater dus daar waar het kan zullen we altijd voor leidingwater kiezen, dat is veel duurzamer en net zo gezond.

Vragen?

Wij bij Barista Company willen je graag te woord staan om vragen te beantwoorden!

Als je vragen hebt over onze producten, diensten of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te adviseren op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen en streven ernaar om jouw vragen zo snel en adequaat mogelijk te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op!

 

Neem contact op +31 (0)294 – 23 08 08

Contact

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons een berichtje en dan nemen we op werkdagen binnen 1 uur contact met je op! Een offerte ontvang je binnen twee werkdagen.

Zie ook onze andere bars!