Koffie op locatie

Wie kan er niet genieten van een fantastische koffie in zo’n koffietentje in de binnenstad. Barista Company zorgt voor precies die kwaliteit koffie bij u op locatie! Dat betekent dat wij naar jou toekomen met de beste barista’s, een mooie koffiebar en heerlijke, handgeplukte koffie. Zo zien wij koffie op locatie, geen voorziening maar een beleving dus!
Wil jij ook deze koffie op locatie?

Barista op Beurzen

Als je met je bedrijf deelneemt aan een beurs zou je er goed aan doen om de gastvrijheid op je stand niet als sluitpost te zien. Tenslotte is dat nu juist de eerste dienst die je aan de bezoeker van de beurs kunt aanbieden. Tijd voor een barista op beurs dus! Wij verzorgen niet alleen een heuse koffiebeleving maar we kunnen ook zorgen voor de complete catering op jouw stand. Nieuwsgierig geworden naar een barista op jouw beurs?

Koffiebeleving op een Congres

De koffie op een congres is in veel gevallen niet echt een koffiebeleving te noemen… Iedereen kent wel die stapels kop & schotels met een grote tank, gevuld met matige koffie. Toch gebeurt dat vaak zo omdat men denkt dat een koffiebeleving op en congres door echte barista’s veel te veel tijd in beslag neemt. Barista Company  bewijst het tegendeel! Je vindt ons op congressen met duizenden deelnemers en wij weten hoe wij in een juist tempo erg lekkere koffie op dat congres moeten maken. Nieuwsgierig geworden naar onze koffiebeleving op congressen?

Koffie op locatie, Koffie op locatie

Koffie op evenementen

Op evenementen is het druk, wat wij vaak zien is dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit. Dit hoort geen factor te zijn waardoor er snelle en simpelere koffie geserveerd wordt. Ook als er duizenden bezoekers zijn gaan wij voor de optimale kwaliteit en beleving.  Met onze tien meter lange bar kunnen wij 1.500 koffies per uur serveren. Deze opstelling kunnen wij tegelijk op meerdere locaties bouwen. Daarnaast hebben wij meerdere unieke foodtrucks. Naast onze koffie op locatie zijn wij ook graag bezig met verse producten.  Hierbij kan je denken aan fruit en groenten. Deze verwerken wij in onze smoothies en slow juice. Wij zijn meer dan alleen barista’s

Een kleine greep uit de beurzen, congressen en evenementen waar je ons kunt vinden:

Provada RAI Amsterdam
INFRATECH AHOY Rotterdam
INFOSECURITY Jaarbeurs Utrecht
LOWLANDS Festival Biddinghuizen
NVVP Congres MECC Maastricht

Koffie op locatie, Koffie op locatie

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!