Aanvullende diensten

Wij begrijpen dat je soms, vanwege de aard van het evenement bijvoorbeeld, een aanvullende dienst zou willen afnemen. Heb je ideeën en zie je deze niet op onze website staan? Wij staan óveral voor open en regelen bijna alles. Maar om het jou gemakkelijker te maken, vind je hieronder een lijst met de aanvullende diensten die wij regelmatig bieden.

Infused water
In een warme beurszaal is het altijd goed om naast een kop koffie een verfrissend glas infused water te kunnen pakken. Met infused water bedoelen wij ‘water met een fruitsmaak’. Denk hierbij aan munt-citroenwater, framboos-komkommerwater, aardbei-sinaasappelsapwater, alles is mogelijk!

 

Lekkernijen bij de koffie
Ook kunnen wij heerlijke macarons, cupcakes en bonbons voor bij de koffie verzorgen. En hoe bijzonder is het dan dat jouw logo in deze lekkernijen gedrukt staan? Ook dat leveren wij! Zoetigheden zonder suiker behoren ook tot de mogelijkheden.

Borrel
Sommige evenementen eindigen met een borrel. Wij kunnen dan ook het bier, het fris, de wijn en de tapas serveren. Jij hebt geen omkijken naar de catering!

Branding en signing
Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor branding en signing. Denk hierbij aan het logo op de bekertjes of barren. 

, Aanvullende diensten
, Aanvullende diensten
, Aanvullende diensten
, Aanvullende diensten

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!