Aanvullende diensten

Wij begrijpen dat je soms, vanwege de aard van het evenement bijvoorbeeld, een aanvullende dienst zou willen afnemen. Heb je ideeën en zie je deze niet op onze website staan? Wij staan óveral voor open en regelen bijna alles. Maar om het jou gemakkelijker te maken, vind je hieronder een lijst met de aanvullende diensten die wij regelmatig bieden.

Infused water
In een warme beurszaal is het altijd goed om naast een kop koffie een verfrissend glas infused water te kunnen pakken. Met infused water bedoelen wij ‘water met een fruitsmaak’. Denk hierbij aan munt-citroenwater, framboos-komkommerwater, aardbei-sinaasappelsapwater, alles is mogelijk!

 

Lekkernijen bij de koffie
Ook kunnen wij heerlijke macarons, cupcakes en bonbons voor bij de koffie verzorgen. En hoe bijzonder is het dan dat jouw logo in deze lekkernijen gedrukt staan? Ook dat leveren wij! Zoetigheden zonder suiker behoren ook tot de mogelijkheden.

Borrel
Sommige evenementen eindigen met een borrel. Wij kunnen dan ook het bier, het fris, de wijn en de tapas serveren. Jij hebt geen omkijken naar de catering!

Branding en signing
Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor branding en signing. Denk hierbij aan het logo op de bekertjes of barren. 

Basis barista training

De perfecte basis voor elke barista!
Of je nu thuis lekker aan de gang wilt met je eigen espressomachine of als horeca-ondernemer een stabiele basis wilt leggen, na afloop van deze cursus is het begin gemaakt. In ongeveer 2,5 à 3 uur leer je in een klein groepje van maximaal 6 personen de beginselen over koffie. Hierin komt een stukje theorie over het product espresso voor; Wat is een espresso? Wat zijn de parameters waar een espresso aan moet voldoen? Hoe smaakt een goede espresso? En niet te vergeten, hoe maak je een goede espresso?

Vervolg/Latte art training

Als de basis eenmaal is gelegd kan nog een stukje verder worden ingegaan op het bereiden van koffie. Wat maakt een cappuccino of caffé latte nou meer af dan een mooi hartje of rosetta? Tijdens de vervolgcursus zal hier dieper op ingegaan worden. In ongeveer 2,5 uur wordt in een kleine groep intensief geoefend op het maken van mooie figuurtjes. Hiervoor is het heel belangrijk dat er een goede basis gelegd is, voordat aan deze cursus deelgenomen kan worden moet de kandidaat in ieder geval in staat zijn een goede espresso en ‘micromelkschuim’ te maken.

SCAE Foundation

Deze training bestaat uit een een cursusdag en vervolgens een paar weken later een examen van ongeveer een uur. De cursusdag zal bestaan uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk. De stof zal gepresenteerd worden door middel van een powerpoint presentatie met informatieve afbeeldingen en voor elke kandidaat een hand-out om mee naar huis te nemen. Na een uitgebreide lunch zal verder gegaan worden met de praktijk.

Alle SCAE-trainingen kunnen zowel op locatie als op de trainingslocatie van de Barista Company gegeven worden. Mochten de trainingen op locatie gegeven worden is het wel noodzakelijk dat er een (afgesloten) ruimte is waar in alle rust de theorie behandeld kan worden.

SCAE Intermediate

De intermediate training bestaat uit een cursusdag gevolgd door een examen van ongeveer 1,5 uur. Ook deze training zal bestaan uit een theoriegedeelte, een uitgebreide lunch en vervolgens een praktijkgedeelte. Na een aantal weken zal samen met de cursist een examen ingepland worden. De mogelijkheid bestaat nog een extra training te volgen.

Alle SCAE-trainingen kunnen zowel op locatie als op de trainingslocatie van de Barista Company gegeven worden. Mochten de trainingen op locatie gegeven worden is het wel noodzakelijk dat er een (afgesloten) ruimte is waar in alle rust de theorie behandeld kan worden.

SCAE Professional

Deze training bestaat uit twee cursusdagen en een aantal weken later een examen van ongeveer 2 uur. Tijdens de professional training wordt nog dieper ingegaan op de barista skills, door middel van theorie en praktijk. Voor de echte liefhebber die graag álles wil weten over koffie! Ook hier zal in overleg met de cursist een datum gepland worden voor het examen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!