, Koffiebeleving, ook op drukke congressen! Deze week in Maastricht:

Koffiebeleving, ook op drukke congressen! Deze week in Maastricht:

Een congres waarbij zo’n 2100 deelnemers tegelijkertijd koffie en thee nodig hebben, dat lijkt niet de beste plek voor een koffiebeleving met barista’s.
Deze grote groep heeft namelijk wel iets anders te doen dan een uur in de rij te gaan staan, toch?!

Aan de andere kant kun je in 2019 ook niet meer aankomen met zo’n bitter bakje uit een grote tank.
Hoe moet het dan wel?

Allereerst bel je dan de Barista Company natuurlijk, wij vinden dit soort projecten erg leuk en we hebben er een stevige ervaring in opgebouwd inmiddels.
Een congres heeft vaak enorme pieken en dalen in behoefte aan koffie, met andere woorden, alles of niets aan de koffiebar!
In dit geval hebben we gekozen voor een spreiding van de koffiebeleving op 6 locaties. Dit voorkomt een te grote rijvorming op 1 plek en dat scheelt al heel veel in de beleving van de gast.

Per locatie stonden 2 barista’s klaar aan 1 espressomachine.  Door hier een heel efficiënte werkwijze toe te passen lukt het om 240 topkoffie per uur per locatie te genereren.
Daarnaast stond er per locatie nog een volle tank met vers gezette filterkoffie uit Brazilië. Dit verhoogde de capaciteit per locatie nog eens met 100 koffie per uur.
Een echt goed gezette filterkoffie stijgt momenteel enorm in populariteit dus de inzet daarvan voegt echt iets toe aan de koffiebeleving.

Het theewater wordt door de gast zelf getapt uit grote theeketels die warm water bevatten op precies de juiste temperatuur. De espresso machines worden dan niet gebruikt voor het uitgeven van theewater waardoor de capaciteit volledig beschikbaar blijft voor het zetten van koffie.

Als jij nu ook op zoekt bent naar een hoogwaardige invulling voor je koffievoorziening op jouw congres ga dan eens in gesprek met ons!

0294-230808 of check www.baristacompany.com