Smoothie bar

Mobiele smoothie bar huren bij de Barista Company

Wij van de Barista Company zijn dan wel echte koffie “nerds” maar we vinden het bijzonder leuk om ook verse smoothies voor jouw gasten te maken! Het huren van een mobiele smoothie bar of het huren van een smoothie foodtruck behoort tot de mogelijkheden en geeft elk type evenement de extra vitamines die het nodig heeft. De bartenders maken met het lekkerste fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden heerlijk verse smoothies. Door het inzetten van een mobiele smoothie bar ben je verzekerd van een gegarandeerd succes op je evenement! De smoothie bar van de Barista Company huren? Neem dan contact met ons op.

Festival smoothies

In de afgelopen jaren is er een trend ingezet dat er op festivals veel meer belangstelling is gekomen voor gezond drinken en gezond eten. Healthy food en andere tentjes op festivals, je ziet ze steeds meer. Een gezonde smoothie bar mag dan ook zeker niet ontbreken op een festival.

Lekkere en gezonde smoothies uit een van de foodtrucks op jouw festival? Daar zijn wij, bij de Barista Company, zeker voor in! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie over een smoothiebar.

smoothie bar, Smoothie bar

Evenementen smoothies

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken van de verschillende evenementen, naast de diverse foodtrucks met hamburgers wordt er ook meer en meer gekozen voor de vitamines. Een smoothie bar past natuurlijk perfect binnen deze trend. Met alleen het allerbeste fruit, verse groenten, zuivel, sappen en kruiden kunnen de barista’s van de Barista Company de lekkerste smoothies klaarmaken. De bartenders van de Barista Company kunnen de lekkerste smoothie recepten maken, ook is er de mogelijkheid om custom-made smoothies te maken. Kom in de stemming met een paar heerlijke recepten, gemaakt door onze bartenders:

  • Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.
  • Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.
  • Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 

smoothie bar, Smoothie bar

Ook een smoothie bar op jouw evenement? Een smoothie bar huren kan bij de Barista Company, inclusief bartender. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

smoothie bar, Smoothie bar

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We staan je graag te woord!